Corona Fødselsdag

Hvad gør man når årets helt store begivenhed
BØRNEFØDSELSDAGEN, falder sammen med Coronavirus og hjemmekarantæne?
Vi giver her vores bedste bud på hvordan fødselsdagen kan gøres helt speciel alligevel…

Forleden snakkede jeg (Tina) i telefon med mig søster, som fortalte hvor knust min 4-årige niece er, over alt det som hun har glædet sig til den næste tid, nu er blevet aflyst. Det fik os til at tænke – for hvis en fireårig er knust over aflyste begivenheder – hvordan ville hun så have det hvis det var hendes fødselsdag som blev udsat?!? De fleste af os kan nok selv huske, hvor meget man glædede sig og så frem til den særlige dag – men det er jo ingen hemmelighed at Coronavirus ikke tager hensyn til små børns følelser, så her kommer vores 5 bedste bud på en fantastisk Corona- børnefødselsdag til forskellige aldre.

Mange kærlige hilsner
Natasja og Tina

5 bud på en sjov “corona” fødselsdag

Tip 1
Bamse Fest

Det er trist ikke at kunne invitere familie og kammerater med til fødselsdag, men det fandt Jane den perfekte løsning på. Da Sally i lørdags fyldte 4 år, valgte Jane nemlig at dække det perfekte fødselsdagsbord – med masser af pink Paw Patrol. På alle stole omkring bordet blev alle Sallys bamser placeret, med hver sin Paw Patrol maske på. Begejstringen var stor, da Sally lørdag morgen kom ned af trappen og fik øje på det flotte bord og alle hendes yndlingsbamser omkring. Det kan godt være at bedsteforældrene var savnet, men til gengæld fik Sally en fødselsdag hun helt sikkert ikke glemmer foreløbigt.

Tip 2
Skattejagt

Til enhver børnefødselsdag hører en skattejagt og heldigvis kan man sagtens gå på skattejagt sammen med mor og far. Vi har lavet en simpel skattejagt til de mindst – lige til at printe ud. Den kræver ikke meget forberedelse andet end en fin skat, som kan bestå af alt fra en lille overraskelse, til slik eller popcorn (blot se bort fra pinata forklaringen i dokumentet). Du kan printe skattejagten helt gratis lige her.

Selvom det er en prinsess skattejagt, så kan den SAGTENS bruges til små drenge også.

Hold øje med bloggen, for en af de nærmeste dage kommer der også Skattejagter til de lidt større piger og drenge ?

Tip 3
Legeaftale sammen
– men hver for sig

Lav en hyggelig legeaftale via FaceTime, det kan sagtens lade sig gøre og kan være en hyggelig mulighed for at se bedstevennen i denne tid.

Hvis du har skolebørn, så kan I sende invitationer ud til vennerne, med dato og tid for at mødes til online fødselsdagsfest på Google Hangouts (Der kan I med lethed mødes 8-10 personer).

Hører du til blandt dem, som synes, at en fest ikke er en rigtig fest uden underholdning? Så har vi her et forslag til en online quiz, der med garanti kan sætte gang i lattermusklerne, kreativiteten og sammenholdet hos dine gæster.

 

“Hvem kan finde”

Alle deltagere dyster om at finde en række ting på udvalgt tid. – Sørg for at der sidder en voksen som holder øje med deltagernes løsning og som kan agere dommer i konkurrencen.

Mængden af ting skal tilpasses gæsternes antal, men de må gerne have meget travlt for at nå det. Holdene får alle en liste over de ting, de skal skaffe. Tingene på listen må gerne sætte krav til deltagernes kreativitet. Den deltager som, når tiden er gået, har skaffet flest ting og været mest kreative, har vundet.

Her er nogle eksempler på ting, deltagerne skal finde

En levende regnorm

Et par høretelefoner

Et postkort

En bamse

En avis-båd

Et dekoreret maveskind

Et kimende vækkeur

Et brugt the-brev

En brugt strømpe

Noget, som ikke virker

Et flag

Et kunstværk

Og hvad end I ellers kan finde på.
Fødselaren må gerne lave listen.

Tip 4
Lækre drinks

Gør noget ekstra særligt ud af dagens måltider. Pynt maden, leg restaurant eller server lækre drinks til.

Børn elsker hvis de kan få lov til det samme som voksne. Derfor er en farvestrålende alkohol fødselsdagsdrink perfekt den perfekte måde at gøre dagen til noget helt særligt. Det har vi faktisk allerede lavet et blogindlæg om, som du finder lige her.

 

Tip 5
Pynt Cup-cakes

Gør noget ekstra særligt ud af dagens måltider. Pynt maden, leg restaurant eller server lækre drinks til.

Børn elsker hvis de kan få lov til det samme som voksne. Derfor er en farvestrålende alkohol fødselsdagsdrink perfekt den perfekte måde at gøre dagen til noget helt særligt. Det har vi faktisk allerede lavet et blogindlæg om, som du finder lige her.

I kan også gøre lidt ekstra ud af fødselsdagskagen. Lad dine børn pynte deres egne cupcakes med frosting, krymmel og glitter – det er både hyggeligt og sjovt.

Du får opskriften på @Stinercarlsens fantastiske frosting lige her:

Lækker frosting til cupcakes

Det skal du bruge:

200g smør

600g flormelis

½ dl. Varm mælk

Evt. smag (Vanilje, citron, essens)

Og selvfølgelig nogle lækre cupcakes efter dit barns smag, som frostingen skal ovenpå.

Tip: Husk at lade dine cupcakes køle helt af inden I sprøjter frosting på.

Sådan gør du:

Smørret skal have stuetemperatur

Rør smørret sammen med flormelis, så godt som det kan lade sig gøre.

Tilsæt varm mælk lidt ad gangen, mens du rører godt med en grydeske indtil frostingen har den rette konsistens.

Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl og har du ikke en sådan, kom det da i en alm. frysepose og klip hul i hjørnet.

Velbekomme!

BONUS TIP
Gør fødselsdagen mere festlig

Bor du i Aalborg eller omegn og vil du gerne gøre noget ekstra særligt for dit barn?

Så har du lige nu, som noget helt nyt, mulighed for at bestille og få leveret en ballonbuket med 10 balloner eller en oppustet walking balloon til dit barn for kun 199,-

Bestil via mail eller ring på 22101231

Walking ballonerne kan desuden købes lige her…

 

Ønsker du flere aktiviteter?

Mangler du noget at lave sammen med børnene de næste 14 dage??
Hvorfor ikke bruge tiden på at hygge med masser af påskeforberedelser.
Klip gækkebreve og send dem afsted, så du er helt sikker på at nå årets kvote af chokoladeæg, lav hyggeligt påskeklip eller bag lækre påske-cookies. ???

Guiden med skabeloner, opskrifter samt tips og tricks får du nemlig med, når du bestiller et officielt og personligt brev fra selveste Påskeharen ??

Så er du og dine børn sikret massevis af hygge og skønne aktiviteter, mens vi venter på at alt kommer tilbage til normen????

  • Dit Håndvask-Eventyr

    DKK 49,00
Din Kurv